Reipari ”Reiska”

6.7.2017

Menin eilen Reiskalla. Reiskan oikea nimi on Reipari mutta lemppari nimi siis Reiska. Se on entinen ravihevonen, ja poika on siis Suomenhevonen. Sää’stä en ole niin varma, mutta jtn vähän yli 160 muistaakseni. Mä en tykkää yhtään Suokeista, ne vaan ei jotenkin miellytä muo.. Mut kaikki saa tykät mist tykkää😊 No mutta tuntiin. (Teen siis tänne aina tuntikuulumiset, mutta instassa on myös kuulumiset) Eli eka mentiin ihan vaan käynnissä pitkillä sivuilla pysähdys ja joka kulmassa voltti meni ihan hyvin. Sit tehtiin kai sama (ravissa?) muistaakseni. Sit mentiin ravissa isot pääty ympyrät. Meni ihan ok. Ja sitten kaii, ravissa tultiin ns ”kaartoon” ja sit pysäytettiin hevonen, ja heti jatkettiin suoraan ravissa. Eli ravia, pysähys, ravia. Ei käynti askelia, mut ei se nyt aina onnistunut 😂 Sit laukkaaminen. Lyhkäsillä sivuilla voltti ravissa (valmistellaan laukka) pitkät sivut laukattiin. Meni TOSI huonosti. Annoin laukka avut mutta Reiska lähtee silti menemään täyttä ravia, ja mä pompin siellä, ja meinaan tippua. Koko ajan kävi noin, ei laukan laukkaa, vaan ravurin ravia. Mulla meni ihan hermo.. ja sit loppua päin meni ihan vähän paremmin. Ja se ehkä välillä otti vähän laukka askelia. Huhhuh 😞 Ei ole mulle toi heppa, en osaa sillä niinku yhtään ratsii.. Mut sellane kokemus. Toivottavasti saan ens kerral roosan tai stiflerin kun niitä mä toivonkin. Mut joo tästä jatketaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *