Kuulumiset

Lopetin tosiaan ratsastuksen about 2017 elokuussa, en muista tarkkaan (Jatkoin vielä siis ratsastusta noin 3kk sen jälkeen kun tytti lähti, en ihan heti lopettanut) Syy oikeastaan oli se että mä en enää jaksanut. Tulin tallille, missä ei ollut parasta ystävää, Tyttiä, se oli rankkaa kieltämättä. Annoin surun vaikuttaa, ajattelin tottakai myös kuinka hieno Tytin kanssa oli mutta silti. Olisi pitänyt olla iloinen vain siitä että sai olla ihanan hevosen kanssa😍!  Mutta Joo, näin kävi. Mutta alan taas ratsastamaan. Mutta pitää saada itteni eka kuntoon että jaksan ratsastaa😅 Siinä voi mennä aikaa, mutta sen minä lupaan että 2018 nousen vielä hevosen selkään 🙈❣✌ Tytti opetti muo paljon kieltämättä joten parempi senkin takia jatkaa, oon niin niin kiitollinen Tytille!!!!❤❤

En ole 100% varma että jatkanko samalla tallilla missä ennenkin, katsotaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *