Heluker ”hessu”

13.7.2017

Menin Hessulla. Hessun oikea nimi on Heluker. Se on 17 ja suomenhevosruuna. Niin kuin sanoin en pidä hirveästi suokeista, mut hessu ei mun mielestä vaikuta ees Suokilta kun sillä ratsastaa, joka on vaan hyvä juttu😂 Mentiin loivaa kiemurauraa toisella pitkällä sivulla ja toisella pitkälsivul ympyrä, ja tää tehtiin ravissa, ja kai myös käynnissä🤔 Sit mentii samaa tehtävää mut laukassa se toine pitkä sivu, ja voltti laukassa, ja ravissa loivakiemuraura. Hessu meni kivasti laukkaa, mut noi ympyrät/voltit on vaa vaikeita kun hessu ei meinaa kääntyy. Ja ainiin unohdin sanoo et loivankiemurauran keskellä tehtiin aina pysähdys ravissa että käynnissä. Laukan jälkee loppu ravit. Kivasti meni tunti🖒

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *